Ponedjeljak, 19 Rujan 2016 07:40

Sigurnost na vodi 2016

U sklopu projekta "Sigurnost na vodi" kojeg GDCK Donji Miholjac provodi sredstvima dobivenim od Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja Hrvatskog Crvenog križa, 17. rujna članovi Kluba mladih GDCK Donji Miholjac u pratnji naših djelatnika i volontera posjetili su Općinsko društvo Crvenog križa Darda. U Dardi su skupa s članovima mladih ODCK Darda imali prilike naučiti ponešto o kodovima sigurnosti na vodi, ali i posjetiti obližnje Kopačevo. Najzanimljiviji dio posjeta mladima je bila vožnja brodom u Kopačkom ritu gdje su naučili mnogo toga o ovom važnom eko-sustavu. Zahvaljujemo se domaćinima koji su se potrudili da ovaj posjet prođe u izuzetno ugodnom raspoloženju, i unaprijed se radujemo prilici da ih ugostimo u Donjem Miholjcu.  
Petak, 05 Rujan 2014 11:28

Sigurnost na vodi

U sklopu projekta "Sigurnost na vodi" Službe spašavanja tijekom ljetnih mjeseci  preventivno se djelovalo na sigurniji boravak kupača na lokalnim kupalištima. 04.09.2014.g. na bazenima Bizovačkih toplica održana je jednodnevna radionica za plivače početnike i plivače dobnog uzrasta od 7 do 14 godina. Grupnu radionicu djece vodio je uz djelatnike GDCK Donji Miholjac mag. kineziologije Dinko Puljić. Cilj projekta "Sigurnost na vodi" Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja HCK je prevencija nesreća vezanih uz vodu.
Utorak, 26 Srpanj 2016 10:45

Radionica odgovornog ponašanja na vodi

Djelatnici i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Donji Miholjac održali su u srijedu, 06. srpnja 2016.g radionicu sigurnog ponašanja u vodi s grupom od 12 djece i mladih. Radionica se održala na bazenima Bizovačkih toplica. Sudionici su se dobro zabavili i pritom naučili mnogo korisnih informacija vezanih za boravak u vodi i oko vode.